Εφκα : ΕΦΚΑ: Χωρίς εισφορά υγείας επαγγελματίες, αγρότες και ... / Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων:

Εφκα : ΕΦΚΑ: Χωρίς εισφορά υγείας επαγγελματίες, αγρότες και ... / Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων:. Μάθετε για τις εισφορές, τις συντάξεις, τα αναδρομικά συνταξιούχων και τι ισχύει για την πληρωμή. Από το απόγευμα της μεγάλης τετάρτης και τη μεγάλη πέμπτη 26.623 δικαιούχοι θα λάβουν τις προκαταβολές συντάξεων μαζί με τα αναδρομικά ποσά από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης απονομής σύνταξης. Πρώην οργανισμός ασφάλισης ελεύθερων επαγγελματιών. Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων: Κοινά ειδοποιητήρια εισφορών επικουρικής ασφάλισης, εφάπαξ παροχών και εισφορών κύριας ασφάλισης.

Εισέλθετε μέσω του taxisnet (ααδε) και εκτυπώστε άμεσα τις. Ενημέρωση ασφαλισμένων για συμβάσεις παρ.9, 'αρθρ.39 ν.4387/2016 (δ.π.υ.) Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης… Πατήστε 'επιστροφή' για να γυρίσετε στην αρχική σελίδα. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων

ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία εξυπηρέτησης ...
ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία εξυπηρέτησης ... from www.alphafreepress.gr
Βεβαίωση υποβολής απογραφικής δήλωσης μη μισθωτών. Δείτε αν πήρε παράταση και τι είναι η νέα εγκύκλιος. Δεκατέσσερις διαδικτυακές υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω κεπ διαδικτυακές υπηρεσίες του εφκα θα παρέχονται εφεξής και στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών είτε μέσω φυσικής παρουσίας σε αυτά είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr Επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων Πώς θα λειτουργήσουν οι ναοί τη μ.

Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων:

Κορνάρου βιτσέντζου 11, χανιά, 73134, χανιων. Βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση. Δεκατέσσερις διαδικτυακές υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω κεπ διαδικτυακές υπηρεσίες του εφκα θα παρέχονται εφεξής και στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών είτε μέσω φυσικής παρουσίας σε αυτά είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών ιουλίου 2020 μη μισθωτών. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Εισέλθετε μέσω του taxisnet (ααδε) και εκτυπώστε άμεσα τις. Πώς θα λειτουργήσουν οι ναοί τη μ. Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης… Για πρώτη φορά δίνουμε με ένα μόνο κλικ να μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αναδρομικά που θα πάρετε. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν την 1 ιανουαρίου 2017, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου φορέα. Δείτε αν πήρε παράταση και τι είναι η νέα εγκύκλιος. Ποιες καταβολές αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα 24 φεβ 2021 04:00

Από το απόγευμα της μεγάλης τετάρτης και τη μεγάλη πέμπτη 26.623 δικαιούχοι θα λάβουν τις προκαταβολές συντάξεων μαζί με τα αναδρομικά ποσά από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης απονομής σύνταξης. Ετεαεπ για τα ειδοποιητήρια που αφορούν πληρωμή εισφορών έως 30/6. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών αυγούστου 2020 μη μισθωτών. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν την 1 ιανουαρίου 2017, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου φορέα. Έκδοση ευρωπαϊκής κάρτας ασφάλειας ασθενείας.

ΕΦΚΑ Ροδόπης: Παρακαλούν για υπομονή…λόγω υποστελέχωσης
ΕΦΚΑ Ροδόπης: Παρακαλούν για υπομονή…λόγω υποστελέχωσης from www.xronos.gr
Εισέλθετε μέσω του taxisnet (ααδε) και εκτυπώστε άμεσα τις. Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης… Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.oaee εντάσσεται από 01/01/2017 στον εφκα. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών αυγούστου 2020 μη μισθωτών. Επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Πατήστε 'επιστροφή' για να γυρίσετε στην αρχική σελίδα. Για πρώτη φορά δίνουμε με ένα μόνο κλικ να μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αναδρομικά που θα πάρετε. Για να συνδεθείτε σε κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες χρειάζεται να γνωρίζεται τον αμκα σας, εάν δεν το θυμάστε μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης…

Βεβαίωση υποβολής απογραφικής δήλωσης μη μισθωτών. Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων: Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr Ο χρόνος σύνδεσής σας έχει εκπνεύσει. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων Νέα για συντάξεις, αναδρομικά, πληρωμή, εκκαθαριστικά και την ρύθμιση οφειλών. Επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Ποιες καταβολές αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα 24 φεβ 2021 04:00 Βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση. Κορνάρου βιτσέντζου 11, χανιά, 73134, χανιων. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν την 1 ιανουαρίου 2017, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου φορέα. Πρώην οργανισμός ασφάλισης ελεύθερων επαγγελματιών. Εφκα τι προβλέπεται για την προαιρετική ασφάλιση μακροχρόνια ανέργων για πλήρη σύνταξη 24.10.2019 | 15:06 19 οκτωβρίου 2019

Πρώην οργανισμός ασφάλισης ελεύθερων επαγγελματιών. Ο χρόνος σύνδεσής σας έχει εκπνεύσει. Επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν την 1 ιανουαρίου 2017, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου φορέα. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων

Ηράκλειο - ΕΦΚΑ: Εκκρεμούν 10.000 συντάξεις - Πρωτόκολλο ...
Ηράκλειο - ΕΦΚΑ: Εκκρεμούν 10.000 συντάξεις - Πρωτόκολλο ... from www.ekriti.gr
Βεβαίωση υποβολής απογραφικής δήλωσης μη μισθωτών. Δείτε αν πήρε παράταση και τι είναι η νέα εγκύκλιος. Ενημέρωση ασφαλισμένων για συμβάσεις παρ.9, 'αρθρ.39 ν.4387/2016 (δ.π.υ.) Κοινά ειδοποιητήρια εισφορών επικουρικής ασφάλισης, εφάπαξ παροχών και εισφορών κύριας ασφάλισης. Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων: Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων Δεκατέσσερις διαδικτυακές υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω κεπ διαδικτυακές υπηρεσίες του εφκα θα παρέχονται εφεξής και στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών είτε μέσω φυσικής παρουσίας σε αυτά είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Για να συνδεθείτε σε κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες χρειάζεται να γνωρίζεται τον αμκα σας, εάν δεν το θυμάστε μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Εισέλθετε μέσω του taxisnet (ααδε) και εκτυπώστε άμεσα τις.

Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Έκδοση ευρωπαϊκής κάρτας ασφάλειας ασθενείας. Πώς θα λειτουργήσουν οι ναοί τη μ. Από το απόγευμα της μεγάλης τετάρτης και τη μεγάλη πέμπτη 26.623 δικαιούχοι θα λάβουν τις προκαταβολές συντάξεων μαζί με τα αναδρομικά ποσά από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης απονομής σύνταξης. Κορνάρου βιτσέντζου 11, χανιά, 73134, χανιων. Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. Ο εφκα ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών περιόδου φεβρουαρίου και μαρτίου 2020. Ποιες καταβολές αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα 24 φεβ 2021 04:00 Επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Δεκατέσσερις διαδικτυακές υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω κεπ διαδικτυακές υπηρεσίες του εφκα θα παρέχονται εφεξής και στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών είτε μέσω φυσικής παρουσίας σε αυτά είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης… Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων:

0 Response to "Εφκα : ΕΦΚΑ: Χωρίς εισφορά υγείας επαγγελματίες, αγρότες και ... / Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων:"

Post a Comment